Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Het Tayrona National Park in Colombia

Rondreizen in Colombia

Jungle-avonturen en witte stranden

Plan uw rondreis door Colombia met Tourlane

Colombia is een land met vele facetten. Ingesloten door Panama in het noorden, Venezuela en Brazilië in het oosten en Peru en Ecuador in het zuiden, wacht de republiek op u met een schat aan onvergetelijke bezienswaardigheden en excursiebestemmingen. Ontdek tijdens uw individuele avontuur interessante metropolen zoals Bogotá, Medellín en Cartagena en leer meer over het koloniale tijdperk van Colombia. Wandel door kleine steegjes en smalle straatjes in kleurrijke Colombiaanse dorpen, ontdek oude kloosters en kerken te midden van het adembenemende landschap of bezoek de mystieke beelden van San Agustín. Witte zandstranden aan kristalhelder water en wilde, pittoreske nationale parken en de groene koffieplantages van Colombia zullen u de adem benemen. Laat u betoveren door de ontelbare prachtige landschappen en de gastvrijheid van de Colombianen.

Ontdek onder meer deze plaatsen in Colombia

Drie bijzondere bezienswaardigheden in Colombia

1. Santa Marta

De havenstad Santa Marta in het noorden van Colombia is de poort naar het Tayrona National Park en Ciudad Perdida, een oude herontdekte ruïnestad midden in de jungle. Santa Marta werd in 1525 gesticht door de Spaanse veroveraar Rodrígo de Bastidas en is daarmee de oudste stad van Colombia. Het ligt op een hoogte van ongeveer 1300 meter in de Sierra Nevada Marta, het op één na hoogste kustgebergte ter wereld. Met zijn kleurrijke huizen en zijn ligging direct aan het water is Santa Marta zonder twijfel een van de mooiste havensteden ter wereld.

2. Tayrona Nationaal Park

Van tropische stranden en droge bossen tot de hogere nevelwouden en de Sierra Nevada met zijn besneeuwde toppen, Tayrona National Park zal u verbazen. Naast het culturele erfgoed staat Tayrona ook bekend om enkele van de mooiste stranden aan de kust en een ongelooflijke variëteit aan wilde dieren - honderden soorten zoogdieren en vogels maken hun thuis in het park.

3. Tierradentro

Het Nationaal Archeologisch Park van Tierradentro ligt in het zuidwesten van Colombia en is een spannend en onvergetelijk hoogtepunt op elke reis naar Colombia. In het park bevinden zich alle beroemde monumentale schacht- en kamergraven van de Tierradentro-cultuur, de grootste en meest uitgebreide graven in hun soort. Een bezoek hier geeft u een diepgaand inzicht in de geschiedenis van het land. Minder

Wat u onder meer kunt beleven in Colombia

Carnaval in de straten van Colombia

Dit veelzijdige landelijk genot met een bedwelmende cultuur en monumentale gebouwen. Wandel door de straten van Cartagena of Barranquilla met koloniale architectuur. Beleef elk jaar in februari of maart het prachtige "Carnaval de Barranquilla" - een absoluut spektakel in een droomachtige omgeving die u niet mag missen.

Reizen naar de Colombiaanse koffieregio's

Metropolen zoals de hoofdstad Bogotá of Medellín vertegenwoordigen zowel het moderne Colombia als het historische erfgoed van het land. In de driehoek Medellín - Bogota - Calí vindt u de koffiezone. Wandel door charmante koffiesteden als Pereira, Manizales en Marsella, waar u over de schouders van de koffieboeren kunt kijken en vervolgens de vers gezette koffie kunt proeven. Minder

Veelgestelde vragen over reizen naar Colombia

Meer bestemmingen in Zuid-Amerika

Tourlane maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de cookies.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Omboekingsbeleid

Omboekingsbeleid

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer kosteloos met geld-terug-garantie.

Meer informatie